Ingredience na 2 porce:
- 1 balení pasírovaných rajčat
- 2 cherry rajčátka na ozdobu
- 2 balení tuňáka v oleji nebo ve vlastní šťávě
- 2 stoužky česneku
- malá cibulka
- 1 balení gnocchi
- sůl, chilli
- Nejdřívě použijeme olej z tuňáka, který vylijeme na pánev a rozehřejeme ji. Poté si na ni dáme orestovat cibulku do zlatova.
- Dále přidáme tuňáka z plechovky, směs promícháme, aby se tuňák hezky rozpadl a lehce orestujeme. Přidáme pasírovaná rajčata, necháme probublat a lehce zredukovat, osolíme, přídáme chilli a na stlumené (téměř vypnuté) plotýnce ještě necháme probublat a dovařit.
- Mezitím připravíme gnocchi dle návodu- dáme do osolené vroucí vody a vaříme asi 2-3 minuty, dokud nevyplavou.
- Do suga již přídáme jen česnek nakrájený na jemno, promícháme a přidáme ke gnocchi. Podáváme s cherry rajčátky.
Žádné komentáře:
Okomentovat