neděle 27. března 2016

Velikonoční slavnostní menu/ Easter festive menu

Znáte Václava Šmerdu? Je to jeden z nejlepších kuchařů ČR, jehož jídla a menu jsou perfektní syntézou kulinárnáho umění a lahodných chutí. Včera jsem měla tu čest ochutnat jeho velikonoční menu a byla jsem maximáně nadšená. Menu nebylo jen vynikající, hodně zeleninové, plné libového masa a bylinek. Tudíž se můžete inspirovat, já už se teď těším, až zkusím hráškový krém s vanilkou a křepelčím vajíčkem.

Menu:
STUDENÝ PŘEDKRM
JEHNĚČÍ PAŠTIČKA V KŘUPAVÉ ROLCE A JEHNĚČÍ CARPACCIO,CELEROVÝ SALÁTEK,JABLEČNÁ PĚNA A RUKOLOVÝ KRÉM

POLÉVKA
HRÁŠKOVÝ KÉM S VANILKOU A PIROŽKEM PLNĚNÝM KUŘECÍM MASEM A KUKUŘIČNÝM PYRÉ A KŘEPELČÍM VAJÍČKEM

TEPLÝ PŘEDKRM
ZAUZENÁ SELEČÍ PANENKA V BYLINKÁCH NA PYRÉ Z ČERVENÉ ČOČKY,FAVA FAZOLKY SE SLADKOKYSELÝMIŠALOTKAMI,SLANINOVÝM KRÉMEM A ČESNEKO TYMIÁNOVÝM GELEM

HLAVNÍ CHOD
KRÁLIČÍ ROLKA SE ŠPENÁTOVÝMI LISTY A KŮZLEČÍ CREPINETKA S BRAMBOROVÝM ŠKUBÁNKEM V PANKO STROUHANCE,KVĚTÁKOPASTYŇÁKOVÉ PYRÉ,VELOUTÉ S MEDVĚDÍM ČESNEKEM A SILNÝM KŮZLEČÍM DEMI GLACEM

DEZERT
VARIACE VELIKONOČNÍCH MAKRONEK S JOGURTOVÝM MOUSEM A HEŘMÁNKOVÝM MASCARPONE,REBARBOROVÝM RAGŮ,OVOCNÝM SORBETEM A SABAYONEM Z ČERVENÝCH RŮŽÍ




Žádné komentáře:

Okomentovat